Candát na rajčatech
Suroviny
800g candáta, 3-4 lžíce rajčatového protlaku, 40g másla, 1/2 citrónu, majoránka, sůl, mletý pepř
Postup
Očištěného vykuchaného candáta opláchneme a příčně rozkrájíme na porce. Zapékací misku vymažeme máslem, do ní naskládáme porce ryby, pokapeme citrónovou šťávou, posolíme, okořeníme špetkou mletého pepře, majoránky a zalijeme rajčatovým protlakem. Povrch pokapeme zbylým máslem. Přiklopíme poklicí a vložíme asi na 30-35 minut do předehřáté trouby.
Autor
Jindřiška
Další zajímavé magazíny ...
Světadíly.cz
Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě
GolfovýMagazín.cz
Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!
ŘeckoZájezdy.cz
Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.
Mapa webu | nastavit jako domovskou stránku
© Bydlení pro každého | webdesign a programování: weto.cz webdesign
RSS v. 0.91,
RSS v. 2,
Atom .