Hovězí biftek s ovocem
Suroviny
4 bifteky ze svíčkové, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 2 banány, 4 půlky kompotovaných broskví, 4 kolečka ananasu, 4 lžičky brusinek, 2 lžíce mandlových lupínků, 1 lžíce hladké mouky, 1/8l smetany, 1 lžíce sojové omáčky, 1/8 l masového vývaru, 50g slaniny, sůl
Postup
Maso nařežeme na plátky. Naklepeme je hřbetem nože. Po jedné straně potřeme olejem, opepříme a naskládáme na sebe. Necháme proležet. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme podélně nakrojené banány, půlky broskví naplněné brusinkami, ananas a mandle. Asi minutu rozpékáme, přiklopíme a odstavíme. Mouku rozmícháme s trochou smetany, přidáme zbývající smetanu, sojovou omáčku a masový vývar. V druhé pánvi rozškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu. Steaky na každé straně prudce 1 minutu opékáme a přidáme k ovoci. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou dokud se nespojí, pak dochutíme.
Autor
Jindřiška
Další zajímavé magazíny ...
Světadíly.cz
Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě
GolfovýMagazín.cz
Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!
ŘeckoZájezdy.cz
Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.
Mapa webu | nastavit jako domovskou stránku
© Bydlení pro každého | webdesign a programování: weto.cz webdesign
RSS v. 0.91,
RSS v. 2,
Atom .