Treska na růžičkové kapustě
Suroviny
4ks filety tresky, 15ks růžičkové kapusty, 1ks střední cibule, olivový olej, sůl, pepř, červená paprika, směs koření na ryby, sušený drcený česnek nebo česnek
Postup
Na pánvev nalijeme trochu olivového oleje a nakrájenou cibuli osmahneme do zlatova. Přidáme rozmraženou růžičkovou kapustu rozkrojenou na poloviny a podlejeme trochou vody. Přidáme ještě tři až čtyři kousky rozmražené tresky, které nasolíme rovnou na pánvičce z obou stran. Přidáme česnek, pepř a trochu směsi na ryby. Ještě dosolíme. Po pěti minutách tresku jednou otočíme a každou rybu ozdobíme pruhem mleté červené papriky. Přiklopíme pokličkou a dusíme 5-10 minut. Podáváme s tmavým pečivem.
Autor
Jindřiška